Prevoz prtljaga

Sva vozila poseduju tovarni prostor za prevoz prtljaga putnika. Ukoliko postoji potreba za prevozom više prtljaga posedujemo prikolice za tu namenu. Ovo je potrebno napomenuti pre formiranja ponude.

Prevoz dece

Svako dete koje se prevozi u vozilima mora imati sedište propisano zakonom. Ovo je potrebno napomenuti pre vožnje da bismo obezbedili da bude u vozilu.

Prevoz zaposlenih

Postoji mogućnost prevoza zaposlenih od utvrđenih punktova u gradu do posla po nalogu poslodavca.Zaboravićete na guzve u autobusu, sa nama odlazak do radnog mesta i povratak bice brze i jednostavnije.

Ponuda prevoza

Ponudu za najam vozila sa vozačem ćemo sačiniti u kratkom roku po prijemu zahteva i u ponudu će biti uključeni svi parametri koje ste naveli i svi troškovi koji mogu da proisteknu od početka do kraja putovanja. Ne postoji mogućnost naplate dodatnih troškova osim ukoliko nam prilikom zahteva niste predočili tačne potrebe.

Organizovane ture

Pogodnosti koje pružamo klijentima su pristupačne cene iznajmljivanja kombi vozila, bezbednost i sigurnost, savremena vozila i iskusni vozači, udobnost vožnje u klimatizovanim vozilima, preuzimanje i transfer putnika na više dogovorenih lokacija...

Mini - Bus

Na raspolaganju 2 mini-busa sa kapacitetom do 40 putnika i 1 mini-bus sa kapacitetom od 21 putnika.Mini-Bus prevoz putnika poseduje više savremenih vozila, koja su u skladu sa svim propisima Republike Srbije i međunarodnim standardima bezbednosti i udobnosti prevoza putnika.